Καταγγελία για κωλυσιεργία της ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 08:48 Καταγγελία για κωλυσιεργία της ΔΕΔΔΗΕ (φώτο αρχείου)

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αγρότες στις Λιβανάτες από τις κλοπές και τις βλάβες στους μετασχηματιστές και τις γεωτρήσεις.

Διαβάστε την καταγγελία που έστειλαν στο LamiaReport:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να καταγγείλω την αναλγησία και αδιαφορία που επιδεικνύει επιδεικτικά η ΔΕΔΔΗΕ προς όλους τους συνεπείς πελάτες της της τοπικής κοινότητας Λιβανατών.

Προ τετραμήνου είχε ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία που αφορούσε τη κλοπή μετασχηματιστών (αστυνομία, ΔΕΔΔΗΕ) με αποτέλεσμα να μην ηλεκτροδοτούνται τα πηγάδια.

Η απάντηση της υπηρεσίας ήταν άμεση, αλλά μόνο η απάντηση. ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Στη συνέχεια αετά από την επέλαση του χιονιά τα προβλήματα εντάθηκαν, αφού πέρα από τις κλοπές, έγιναν πολλές βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρισμού.

Τώρα, όμως, που τα αγροτικά προϊόντα χρειάζονται άμεσα νερό για την ανάπτυξή τους και δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση για την αποκατάσταση των βλαβών ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

Οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος έχουν ανοδική πορεία και καλούμαστε να τα πληρώνουμε χωρίς καθυστερήσεις, τη δική σας κωλυσιεργία σε εμάς ποιος θα την πληρώσει???

Απαιτούμε ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ άμεσα και όχι υποσχέσεις. Ούτε όταν πάμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας στο παράρτημα Αταλάντης να μη μας αφήνουν να μπούμε μέσα λες και έχουμε λέπρα.

Όπως ζητάνε από μας, έτσι ζητάμε κι εμείς πράγματα για την επιβίωσή μας.

Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος καθώς έπεται συνέχεια...

Αγρότης από Λιβανάτες

Προσαρμοσμένη αναζήτηση