Αποσύρονται μετά το σάλο ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ. με τα Σκόπια ως Μακεδονία και το Ψευδοκράτος ως Β. Κύπρο! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 22:50 Αποσύρονται μετά το σάλο ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ. με τα Σκόπια ως Μακεδονία και το Ψευδοκράτος ως Β. Κύπρο! [pics]

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά την ανακάλυψη ότι τα ημερολόγια του 2019 αναφέρουν τα Σκόπια ως Μακεδονία και το Ψευδοκράτος Βόρεια Κύπρο!

Μετά τον σάλο που φυσικά προκλήθηκε, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνεται ότι όντως διαπιστώθηκε πως “στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών”…

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί αστυνομικοί δήλωναν πως δεν θα προμηθεύονταν ατζέντες που θα ανέγραφαν τα Σκόπια ως κράτος με το όνομα Μακεδονία.

Επιπλέον, υποδείκνυαν την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ως υπεύθυνη για το φιάσκο, ενώ διερωτώνται για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας.

Πάντως, το Αρχηγείο έσπευσε απόψε να ανακαλέσει άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες, πράττοντας έστω και … κατόπιν εορτής, τα αυτονόητα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com