Σρι Λάνκα: Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας στην κηδεία των τριών παιδιών του δισεκατομμυριούχου της Asos!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 17:46 Σρι Λάνκα: Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας στην κηδεία των τριών παιδιών του δισεκατομμυριούχου της Asos!

Σκηνές ανείπωτης θλίψης στην κηδεία των τριών μικρών παιδιών του Δανού κροίσου της Asos, Άντερς Χολτς Πόβλσεν, τα οποία σκοτώθηκαν στις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα.

Το τελευταίο αντίο στα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους είπαν ο δισεκατομμυριούχος Πόβλσεν, η σύζυγός του Αν του και η κόρη τους που επέζησε του μακελειού στη Σρι Λάνκα.

Τα τρία παιδιά του μεγιστάνα της Asos, Άλμα, Άλφρεντ και Άγκνες, ήταν ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης, καθώς η οικογένεια από τη Δανία απολάμβανε τις διακοπές της στην ασιατική χώρα.

Ο Πόβλσεν μαζί με την οικογένειά του έμεναν στο ξενοδοχείο Shangri-La όταν έγινε το χτύπημα από τους βομβιστές. Ο γιος του και οι δυο του κόρες σκοτώθηκαν, ενώ η άλλη του κόρη επέζησε.

Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας προσπαθούσε να παρηγορήσει τη σύζυγό του Αν και την κόρη τους Άστριντ στον καθεδρικό ναό της πόλης Άαρχους στη Δανία, όταν εξήλθαν τα φέρετρα που ήταν καλυμμένα με μοβ λουλούδια και πολύχρωμα μπαλόνια.

Στην τελετή έδωσαν το παρόν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, καθώς και ο πρωθυπουργός της χώρας.

πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση