Δυνατό μήνυμα της Μαντόνα, με σκηνές βίας, ενάντια στην οπλοκατοχή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 18:27 Δυνατό μήνυμα της Μαντόνα, με σκηνές βίας, ενάντια στην οπλοκατοχή

Περισσότεροι από 36.000 Αμερικανοί σκοτώνονται και πάνω από 100.000 τραυματίζονται σε περιστατικά ένοπλης βίας. Η Μαντόνα αποφάσισε να αφυπνίσει τον κόσμο.

Το νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο God Control , κάνοντας λογοπαίγνιο για τη φράση «Gun Control», κυκλοφόρησε η Μαντόνα.  Η βασίλισσα της ποπ θέλει να στείλει όσο πιο ισχυρό μήνυμα γίνεται ώστε να ληφθούν αμεσότατα μέτρα για την ανεξέλεγκτη κατ.ασταση που επικρατεί στην Αμερική σχετικά με το θέμα της οπλοκατοχής. 

Η εικόνα στο βιντεοκλίπ είναι δυνατή, βίαια, αφού ο σκοπός της είναι να τραβήξει όλη την προσοχή στο πρόβλημα που κοστίζει τη ζωή αθώων ανθρώπων.

Περιλαμβάνονται σκηνές από ένοπλη επίθεση σε μια ντίσκο και ξυπνάει μνήμες από την τραγωδία στο κλαμπ «Pulse» του Ορλάντο το 2016,  που είχε απολογισμό δεκάδων νεκρών και τραυματιών.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται η ρήση της συγγραφέως και ακτιβίστριας Άντζελα Ντέιβις: «Δεν αποδέχομαι πλέον τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Αλλάζω τα πράγματα που δεν μπορώ να αποδεχθώ». Επίσης, παραθέτονται στατιστικά, σύμφωνα με τα οποία κάθε χρόνο περισσότεροι από 36.000 Αμερικανοί σκοτώνονται και πάνω από 100.000 τραυματίζονται σε περιστατικά ένοπλης βίας.

«Κανείς δεν είναι ασφαλής. Έλεγχος της οπλοκατοχής, τώρα» , είναι το σημαντικότερο και τελευταίο μήνυμα του βιντεοκλίπ.

Δείτε το:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση