Δολοφονία Φλόιντ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στους άλλους τρεις αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 22:31 Δολοφονία Φλόιντ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στους άλλους τρεις αστυνομικούς

Δεν ξέφυγαν από την Δικαιοσύνη και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που συμμετείχαν στην δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Την ανακοίνωση για τις κατηγορίες προς τους τρεις αστυνομικούς έκανε ο εισαγγελέας της πολιτείας, Κιθ Έλισον, ο οποίος ανέφερε ότι και οι τρεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της συναυτουργίας και της συνέργειας σε δολοφονία δευτέρου βαθμού. 

Παράλληλα η εισαγγελία της Μινεσότα ενισχύει τις κατηγορίες κατά του Ντέρεκ Τσόβιν σε ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, όπως ανακοίνωσε η κυβερνήτης Έιμι Κλόμπουσαρ. 

«Η εισαγγελία της Μινεσότα αυξάνει τις κατηγορίες κατά του Ντέρεκ Σόβιν σε β΄βαθμού σχετικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και απαγγέλλει κατηγορίες στους άλλους τρεις αστυνομικούς. Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την απονομή δικαιοσύνης» αναφέρει η κυβερνήτης σε ανάρτησή της στο Twitter

Η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ έχει προκαλέσει μεγάλες ταραχές στις ΗΠΑ και κινήματα συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση