Καθησυχαστική εμφάνιση Μακρόν: Είμαι καλά, έχω κόπωση, πονοκεφάλους και ξηρό βήχα [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 20:06 Καθησυχαστική εμφάνιση Μακρόν: Είμαι καλά, έχω κόπωση, πονοκεφάλους και ξηρό βήχα [Βίντεο]

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι είναι καλά, μία ημέρα αφότου βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον νέο κορωνοϊό.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι είναι καλά, μία ημέρα αφότου βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον νέο κορωνοϊό, και ότι θα ενημερώνει με διαφάνεια για την κατάσταση της υγείας του.

"Δεν υπάρχει λόγος τα πράγματα να εξελιχθούν με άσχημο τρόπο", είπε σε μια απευθείας ομιλία μέσω του Twitter, και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τις κυβερνητικές υποθέσεις, αν και με πιο αργό ρυθμό.

Δείτε το βίντεο:

Το μήνυμα του Μακρόν

"Προσέχω πολύ. Τηρώ τις αποστάσεις, φοράω μάσκα, χρησιμοποιώ τακτικά απολυμαντικό. Και παρ’ όλ’ αυτά, κόλλησα τον ιό, ίσως, αναμφίβολα, σε κάποια στιγμή απροσεξίας. Έχω βρεθεί θετικός για το Covid-19. Αφού είχα τα πρώτα συμπτώματα, έκανα το τεστ. Αφού είμαι θετικός, απομόνωσα αμέσως τον εαυτό μου όπως απαιτούν οι κανόνες υγείας. Έχω εγγραφεί στο TousAntiCovid, έτσι ώστε η εφαρμογή να μπορεί να το αναφέρει σε όλες τις περιπτώσεις επαφής μου που θα εντοπίσει και το Élysée κάλεσε όλες τις περιπτώσεις επαφής που γνωρίζουμε και τις οποίες είχα επισκεφθεί κατά τις προηγούμενες 48 ώρες: πολλοί πολιτικοί ηγέτες, μέλη της κυβέρνησης, διεθνείς ηγέτες, μέλη της ασφάλειάς μου αλλά και συγγενείς ή μέλη της οικογένειάς μου. Όλες οι υποθέσεις επαφής έχουν κληθεί, είναι απομονωμένες και έχουν γίνει τεστ.

Ήθελα να σας καθησυχάσω, είμαι καλά, έχω τα ίδια συμπτώματα όπως χθες, δηλαδή κόπωση, πονοκεφάλους, ξηρό βήχα, όπως εκατοντάδες χιλιάδες ανάμεσα σε εσάς που έπρεπε να ζήσετε αυτόν τον ιό ή που τον ζείτε σήμερα. Θα σας ενημερώνω κάθε μέρα για την πρόοδο της νόσου. Συνήθως δεν υπάρχει λόγος να εξελίσσεται άσχημα. είμαι σε ιατρική παρακολούθηση και θα σας το αναφέρω με απόλυτα διαφανή τρόπο ".

1
 
πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση