Έκανε ρεπορτάζ για τον «πιο επικίνδυνο δρόμο» και κατέγραψε live τροχαίο με εγκατάλειψη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 18:21 Έκανε ρεπορτάζ για τον «πιο επικίνδυνο δρόμο» και κατέγραψε live τροχαίο με εγκατάλειψη

Την ώρα της ζωντανής σύνδεσης από τον «πιο επικίνδυνο δρόμο του Λος Άντζελες» έγινε και άλλο τροχαίο, με το ένα όχημα να φεύγει.

Η διασταύρωσε των οδών Hoover και 84th Street έχει χαρακτηριστεί ως «ο πιο επικίνδυνος» δρόμος στο Λος Άντζελες λόγω των πολλών τροχαίων που λαμβάνουν χώρα εκεί.

Ένα τέτοιο έγινε και στις 26 Φεβρουαρίου, όταν οδηγός χτύπησε έναν πατέρα που κουβαλούσε το 2 ετών μωρό του και έφυγε από το σημείο, χωρίς να βοηθήσει τα θύματά του.

Για τον εντοπισμό του ανθρώπου που ευθύνεται για τον θάνατο του άνδρα (το μωρό επέζησε), οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προσφέροντας μάλιστα αμοιβή 50.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία.

 

 

Το «KTLA» και ο Gene Kang βρέθηκαν εκεί για να μεταφέρουν ρεπορτάζ από το σημείο και έγιναν μάρτυρες ακόμα ένα τροχαίου, καθώς την ώρα που ήταν ζωντανά στον αέρα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με το ένα μάλιστα να αποχωρεί χωρίς να σταματήσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό video...

 

 

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση