12χρονος στην Αυστραλία έκλεψε αμάξι και «σκόρπισε» το πανικό στους περαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 18:27 12χρονος στην Αυστραλία έκλεψε αμάξι και «σκόρπισε» το πανικό στους περαστικούς

12χρονος «οδηγός» προκάλεσε χάος στους δρόμους της Αυστραλίας την ώρα που οι σοκαρισμένοι οδηγοί παρακαλούσαν να μην τρακάρει.

Ένα νεαρό αγόρι έπιασε το τιμόνι σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο και οδήγησε απερίσκεπτα γύρω από ένα χώρο στάθμευσης. Το μικρό παιδί έκανε το γύρο του πάρκινγκ πριν βγει σε δρόμο στο North Lakes, στο Queensland της Αυστραλίας, το απόγευμα του Σαββάτου(12/11).

Τρομακτικό βίντεο από το τηλέφωνο ενός αυτόπτη μάρτυρα δείχνει τη στιγμή που έπεσε πάνω σε ένα κράσπεδο, ενώ οι περαστικοί παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι.
«Ωχ, όχι! Θα πέσει στην πρόσοψη...» ακούστηκε να λέει μια γυναίκα. «Ποιανού είναι το αυτοκίνητο; Θα πέσει πάνω σε πολλά αυτοκίνητα» πρόσθεσε.

Μια γυναίκα καταδίωξε το αυτοκίνητο καθώς το αγόρι έμπαινε σε έναν κυκλικό κόμβο.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ δήλωσε στη Daily Mail Australia ότι το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε αργότερα και το αγόρι εντοπίστηκε να περπατάει σε έναν δρόμο κοντά στο κέντρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αστυνομία έλαβε μια αναφορά για ένα νεαρό αγόρι που οδηγούσε αυτοκίνητο στο North Lakes γύρω στις 2.30 μ.μ. χθες. Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινό δρόμο περίπου 10 λεπτά αργότερα και ο 12χρονος οδηγός εντοπίστηκε από την αστυνομία να περπατάει στο δρόμο».

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση