Ρωσία: Πυροβολισμοί στην πόλη Κριμσκ- 4 νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 18:22 Ρωσία: Πυροβολισμοί στην πόλη Κριμσκ- 4 νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης

Σκότωσε 3 και αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πόλη Κριμσκ της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.  

Ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς είναι και ο ένοπλος, ο οποίος άνοιξε πυρ, ο οποίος- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού σκότωσε τρεις ανθρώπους.

Στα social media κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πυροβολεί, ενώ περπατά σε δρόμο, σύμφωνα με το Reuters. Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται να πυροβολεί από κοντά κάποιον που είναι πεσμένος στο έδαφος. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο σημειώνει ότι δεν έχει επαληθεύσει τη γνησιότητα του βίντεο. 

Το Κριμσκ είναι μια μικρή πόλη στην περιφέρεια Κράσντονταρ, κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας την οποία προσάρτησε η Ρωσία το 2014.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση