Τρεις νεκροί και 43 διασωθέντες στο ναυάγιο της Μάγχης: Πολικές θερμοκρασίες στη Βρετανία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 14:04 Τρεις νεκροί και 43 διασωθέντες στο ναυάγιο της Μάγχης: Πολικές θερμοκρασίες στη Βρετανία

Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 43 διασώθηκαν -μέχρι στιγμής- όταν μικρό σκάφος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της νοτιοανατολικής Αγγλίας όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η βρετανική κυβέρνηση και αξιωματούχοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, με σωστικά σκάφη, ελικόπτερα και ομάδες διάσωσης να συνεργάζονται με το Πολεμικό Ναυτικό της Γαλλίας και της Βρετανίας προκειμένου να διαχειριστούν το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 3:40 π.μ. (τοπική ώρα).

Οι θερμοκρασίες έχουν καταγράψει βουτιά σε όλη τη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες, ενώ σε περιοχές της χώρας σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

«Γνωρίζουμε για το περιστατικό σε βρετανικά ύδατα και όλες οι σχετικές υπηρεσίες στηρίζουν τη συντονισμένη ανταπόκριση», δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης. «Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση