Ιράκ: Απάνθρωπες εικόνες από ξυλοδαρμό 17χρονης για «ανάρμοστη» ενδυμασία σε αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 21:01 Ιράκ: Απάνθρωπες εικόνες από ξυλοδαρμό 17χρονης για «ανάρμοστη» ενδυμασία σε αγώνες

Εικόνες που θυμίζουν Μεσαίωνα φτάνουν από το Ιράκ, αφού εκατοντάδες άνδρες κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε μια 17χρονη, επειδή ήταν ντυμένη… «ανάρμοστα». 

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνες με μοτοσικλέτες στην κουρδική περιοχή Σουλεϊμανίγια του Ιράκ και δείχνει τους άνδρες να κυνηγούν μια 17χρονη καθώς το ντύσιμο της ήταν άσεμνο και «αποσπούσε την προσοχή» των οδηγών στους αγώνες.

Η τρομαγμένη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ οι άνδρες την κυνηγούν, την περικυκλώνουν, την κλωτσούν και τη φωνάζουν «σκύλα». 

Το κορίτσι συνοδευόταν από έναν άνδρα φίλο της, ο οποίος στην προσπάθειά του να παρέμβει, μαχαιρώθηκε από το πλήθος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση