Σαν καταρράκτης: Kρουαζιερόπλοιο έκανε απότομο ελιγμό και τα νερά της πισίνας πλημμύρισαν το κατάστρωμα (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 11:28 Σαν καταρράκτης: Kρουαζιερόπλοιο έκανε απότομο ελιγμό και τα νερά της πισίνας πλημμύρισαν το κατάστρωμα (vid)

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη σε κρουαζιερόπλοιο όταν έκανε απότομη στροφή. Συγκεκριμένα, το κατάστρωμα πλημμύρισε, όχι επειδή υπέστη κάποια ζημιά, αλλά από την πισίνα.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «Harmony of the Seas», το οποίο χρειάστηκε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει μια σχεδία στη θάλασσα.

Το βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φαίνονται τα νερά της πισίνας να πέφτουν στο κατάστρωμα σαν καταρράκτης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κρουαζιερόπλοιο κατευθυνόταν προς το Κοζουμέλ στο Μεξικό, ενώ οι αρμόδιοι από Royal Caribbean επιβεβαίωσαν με δήλωσή τους το περιστατικό, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν αναφέρθηκαν ζημιές αλλά ούτε και τραυματισμοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση