Κάνοντας πατινάζ «στην άκρη» ενός ουρανοξύστη: Παιχνίδια στον πάγο 100 ορόφους πάνω από τη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 09:32 Κάνοντας πατινάζ «στην άκρη» ενός ουρανοξύστη: Παιχνίδια στον πάγο 100 ορόφους πάνω από τη Νέα Υόρκη

Στο sky deck του Hudson Yards, με πανοραμική θέα της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Για τους λάτρεις της συγκίνησης που θέλουν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να χαζεύουν από τους ουρανοξύστες, τώρα έρχεται ένα παγοδρόμιο με θέα τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. 

Το Edge στο Hudson Yards, είναι το υψηλότερο υπαίθριο sky deck στο δυτικό ημισφαίριο και στεγάζει μία πίστα για πατινάζ. 

Ένα παγοδρόμιο 95 τετραγωνικών μέτρων έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό τμήμα του sky deck, και όσοι τολμήσουν να κάνουν πατινάζ θα απολαμβάνουν τη Νέα Υόρκη από ψηλά.

Το Edge προσφέρει πανοραμική θέα σε ύψος 345 μέτρων, στον 100ό όροφο του 30 Hudson Yards.

Τα πατίνια σας δεν θα γλιστρούν πάνω σε συνηθισμένο πάγο, αλλά σε ένα υλικό που το Hudson Yards ονομάζει Glice, το οποίο είναι συνθετικό και δεν απαιτεί κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. 

Το παγοδρόμιο θα συνεχίσει να λειτουργεί έως τις 14 Μαρτίου.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση