Το μεγαλύτερο γεύμα στην ιστορία ανήκει σε θανατοποινίτη: Κατανάλωσε 29.000 θερμίδες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 10:25 Το μεγαλύτερο γεύμα στην ιστορία ανήκει σε θανατοποινίτη: Κατανάλωσε 29.000 θερμίδες!

Ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ επέλεξε ένα γεύμα 29.000 θερμίδων ως το τελευταίο του.

Το ρεκόρ του μεγαλύτερου γεύματος πιστεύεται ότι κατέχει ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ, ο οποίος το παράκανε, καταναλώνοντας 29.000 θερμίδες.

Ο Gary Carl Simmons Jr εκτελέστηκε το 2012 σε μια φυλακή του Μισισιπή, όπου είχε φυλακιστεί για τη δολοφονία του Jeffrey Wolfe. Γνωστός και ως «χασάπης», ο Simmons ήταν ιδιαίτερα βάναυσος, καθώς είχε διαμελίσει το θύμα του και είχε ταϊσει αλιγάτορες το 1996.

Όταν ήρθε η ώρα να τον εκτελέσουν, ο Simmons έκανε το τελευταίο του αίτημα για φαγητό, το οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί να είναι το μεγαλύτερο γεύμα θανατοποινίτη όλων των εποχών.

Το γεύμα περιλάμβανε πολλά πιάτα και ήταν αρκετό για να ταΐσει πολλούς ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτά κυριάρχησαν οι πίτσες διαφόρων γεύσεων και μεγεθών. Στο τέλος έφαγε και δύο τεράστια γλυκά για να κλείσει το τελευταίο του γεύμα.

Ο Simmons εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση στις 20 Ιουνίου 2021 στις 6 το απόγευμα. Όπως έγινε γνωστό, 90 λεπτά πριν εκτελεστεί είχε φάει το μισό γεύμα. Είχε δοκιμάσει από όλα εκτός από τις πατάτες. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν κατάφερε να ολοκληρώσει το γεύμα του...

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση