Δολοφόνησαν εν ψυχρώ επιχειρηματία στην Αλβανία μέσα στο μαγαζί του - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 20:01 Δολοφόνησαν εν ψυχρώ επιχειρηματία στην Αλβανία μέσα στο μαγαζί του - Σοκαριστικό βίντεο

Πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει στην Αλβανία η εν ψυχρώ δολοφονία ενός ηθοποιού, επιχειρηματία και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της πόλης Σενγκίν.

Ένας άνδρας ντυμένος ντελιβεράς και με μάσκα στο πρόσωπο για να μην δουν τα χαρακτηριστικά του μπήκε στο μαγαζί του και στην κυριολεξία τον γάζωσε.

Το φρικτό περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος με τις εικόνες να σοκάρουν.

Θύμα είναι ο επιχειρηματίας Άρντιαν Νικουλάι, ο οποίος δέχτηκε 7 πυροβολισμούς.

Το σκηνικό εξελίχθηκε μέσα σε 13 δευτερόλεπτα με τον Νικουλάι να χάνει ακαριαία τη ζωή του. Στα πλάνα διακρίνονται κάποια άτομα να να μπαίνουν έντρομα σε ένα δωμάτιο για να κρυφτούν, ενώ το ίδιο έκανε και ένας συνεργάτης του που έτρεξε πανικόβλητος για να γλιτώσει από τα πυρά.

Σε ό,τι αφορά στον εντοπισμό του δράση η αστυνομία συνεχίζει να παραμένει μπερδεμένη, και αυτό γιατί το θύμα είχε πολιτικές, επιχειρηματικές και προσωπικές διαμάχες.

","width":136,"height":146}}}

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση