Έφηβος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Βελιγράδι - Πληροφορίες για θύματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 11:19 Έφηβος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Βελιγράδι - Πληροφορίες για θύματα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (3.5.2023) όταν ένας έφηβος μαθητής μπήκε σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μαθητής της 7ης τάξης (14 ετών) εισήλθε στο κτήριο του δημοτικού σχολείου «Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ» στις 8:30 η ώρα το πρωί και άρχισε να πυροβολεί. 

Ο έφηβος φέρεται να είναι οπλισμένος με τουλάχιστον δύο όπλα. Ο ίδιος πυροβόλησε αρχικά τον φρουρό του σχολείου και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο κτήριο και έστρεψε τα βέλη του κατά των συμμαθητών του.

Τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες μαθητές, ενώ υπάρχουν φόβοι για νεκρούς.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο κτήριο. Δέκα ασθενοφόρα βρίσκονται μπροστά από το σχολείο.

Ο μαθητής συνελήφθη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά μία δασκάλα και τρεις μαθητές. Ανεπίσημες πληροφορίες λένε πως ένας φύλακας είναι νεκρός και έχουν τραυματιστεί ακόμα τρεις μαθητές.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση