Βίντεο σοκ από την Βρετανία: Ανεμοστρόβιλος θερίζει τα πάντα, ιπτάμενα έπιπλα, άνθρωποι τρέχουν να κρυφτούν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 11:51 Βίντεο σοκ από την Βρετανία: Ανεμοστρόβιλος θερίζει τα πάντα, ιπτάμενα έπιπλα, άνθρωποι τρέχουν να κρυφτούν

Στην Ισπανία έχει ξηρασία και ενώ είμαστε στις αρχές Μαΐου η χώρα βιώνει θερμοκρασίες Ιουλίου, με τα θερμόμετρα να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα η Βρετανία βιώνει έναν... τρελό καιρό καθώς μαστίζεται από καταιγίδες, κεραυνούς και φρικτές χαλαζοπτώσεις.

Η Daily Mail, μάλιστα, δημοσιεύει συγκλονιστικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που δείχνει την «τρομακτική» στιγμή που δύο εργαζόμενοι σε αποθήκες έδωσαν μάχη με τους καταστροφικούς ανέμους, καθώς εκτοξεύτηκαν έξω από το φορτηγό που φόρτωναν και έδωσαν μάχη να αποφύγουν ιπτάμενα έπιπλα.

Βίντεο σοκ από τη Μεγάλη Βρετανία με... ιπτάμενα έπιπλα λόγω ανεμοστρόβιλου

Το κλιπ, το οποίο τραβήχτηκε στο Horham του Suffolk, δείχνει υπάλληλο μεταφορικής να πέφτει στα γόνατα και να προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στο έδαφος σε μια προσπάθεια να μην τραυματιστεί.

Ένας άλλος υπάλληλος επιχείρησε να συγκρατήσει κάποια έπιπλα στο έδαφος σε μια προσπάθεια να τα αποτρέψει από το να πέσουν πάνω στον συνάδελφό του.

«Φορτώναμε τα έπιπλα ενός πελάτη μας τα είχαμε βάλει στο φορτηγό και ο συνάδελφος είπε "αρχίζει να φυσάει λίγο''. Η άμμος έπεφτε στα πρόσωπά μας. Έγιναν ζημιές. Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή. Έσκισα το γόνατό μου, αλλά αυτό ήταν όλο. Δύο στρώματα έπεσαν πάνω σε έναν φράχτη και... εξαφανίστηκαν».

Εντωμεταξύ, άλλοι Βρετανοί πόσταραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τους κυκλώνες που σχηματίζονται πάνω από τα σπίτια τους στο νότιο Λίνκολνσαϊρ.

Τα ιδιαίτερα φαινόμενα που μαστίζουν τα Βρετανία οδηγούν συχνά στη δημιουργία ανεμοστρόβιλων, με ισχυρούς ανέμους προκαλώντας προβλήματα και καταστροφές.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Βρετανίας προειδοποιεί για κεραυνούς, και οι αρμόδιες υπηρεσίες για πλημμύρες και διακοπές ρεύματος

Χαλάζι στη Βρετανία, προβλήματα στη χώρα

Στην Ουαλία μια ισχυρή καταιγίδα ολοκληρώθηκε με... γιγάντιες χαλαζόπετρες να πέφτουν από τον ουρανό.

Μια τοπική παμπ αναγκάστηκε να κλείσει από τη δύναμη της καταιγίδας αφού κόπηκε το ρεύμα - και οι μεγάλες χαλαζόπετρες συσσωρεύτηκαν έξω από το κτίριο για να δημιουργήσουν ένα οδόφραγμα που έκανε αδύνατο το άνοιγμα της μπροστινής πόρτας. Στη συνέχεια, το προσωπικό έπρεπε να δώσει μάχη με το νερό, καθώς η παμπ πλημμύρισε από την καταιγίδα.

«Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Οι χαλαζόπετρες είχαν μέγεθος μπίλιας - είναι πραγματικά τρελός ο καιρός του Μαΐου», δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού που χτυπήθηκε από αυτά τα έντονα φαινόμενα.

Πηγή: Daily Mail

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση