Ερντογάν: Το πρώτο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας - "Να προστατεύσουμε τις κάλπες"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 23:04 Ερντογάν: Το πρώτο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας - "Να προστατεύσουμε τις κάλπες"

Εντείνεται η αγωνία για την έκβαση των τουρκικών εκλογών μετά και την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας. Μήνυμα μέσω twitter από τον Ερντογάν.

Στην πρώτη του ανάρτηση μέσω twitter προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την ανακοίνωση πως έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν στο μήνυμά του αφήνει αιχμές για ανάγκη προστασίας των εκλογικών αποτελεσμάτων και σημειώνει:

«Αγαπητοί συνταξιδιώτες και φίλοι...

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε σε όλη τη χώρα μας με τρόπο που αρμόζει στη δημοκρατία μας. Τώρα, όπως πάντα, ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε σταθερά τις κάλπες. Συνεχίστε να προστατεύετε τη βούληση του έθνους μας μέχρι την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων!»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση