Η στιγμή που τεράστιο σμήνος μελισσών επιτίθεται σε αστυνομικό στις ΗΠΑ: Τον έριξαν κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:44 Η στιγμή που τεράστιο σμήνος μελισσών επιτίθεται σε αστυνομικό στις ΗΠΑ: Τον έριξαν κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εικόνα με τον αστυνομικό να έχει πέσει κάτω και να πονάει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε τεράστιο σμήνος μελισσών Encino της Καλιφόρνια προκαλώντας πανικό, στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο αφού συνολικά τρία άτομα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Μάλιστα και ένας αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει, δέχθηκε «επίθεση» από τις μέλισσες και έπεσε κάτω.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν αρχικά σε μια περιοχή στην πλαγιά του λόφου στο Adlon Road και ένας εθελοντής από το LAPD έφτασε για να βοηθήσει όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Όμως κι εκείνος δέχθηκε επίθεση και πλάνα τον δείχνουν να προσπαθεί ανεπιτυχώς να βοηθήσει καθώς τον τσίμπησαν πολλές φορές.

Πηγή: DailyMail

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση