Οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους άθικτα εξωγήινα UFO, λέει πρώην ανώτερος αξιωματούχος μυστικών υπηρεσιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 13:27 Οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους άθικτα εξωγήινα UFO, λέει πρώην ανώτερος αξιωματούχος μυστικών υπηρεσιών

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης. Οι νέες δηλώσεις προστίθενται σε μια σειρά αποκαλύψεων και ανακοινώσεων το τελευταίο διάστημα από επίσημους φορείς των ΗΠΑ, τη NASA, αλλά και ειδικούς, που επιβεβαιώνουν δεκάδες ανεξήγητες θεάσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, αναζωπυρώνοντας την προσοχή στα σενάρια εξωγήινης άφιξης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση