Συναγερμός στη Βρετανία - Τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμους του Νότινγχαμ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 12:01 Συναγερμός στη Βρετανία - Τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμους του Νότινγχαμ

Συναγερμός σήμανε στο Νότινγχαμ, καθώς τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμους της πόλης, ενώ το πρωί της Τρίτης (13.6.2023) ένας οδηγός συνελήφθη γιατί προσπάθησε να χτυπήσει με τον βαν του τρεις πεζούς. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η αστυνομία έχει συλλάβει έναν οδηγό που παρέσυρε με το βαν τρεις πολίτες, οι οποίοι κινούνταν πεζή σε δρόμο του Νότινγχαμ.

Το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα, όταν οι αρχές ενημερώθηκαν πως δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμο της πόλης.

Λίγο αργότερα, έντρομοι πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ένα φορτηγάκι προσπάθησε να χτυπήσει τρία άτομα. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο.

Οι αρχές ανακάλυψαν ακόμα έναν νεκρό σε δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει συλληφθεί ένας άνδρας 31 ετών ως ύποπτος για φόνο, καθώς αυτός φαίνεται να ήταν ο οδηγός του βαν.

Η αρχηγός Constable Kate Meynell σημείωσε πως και τα τρία περιστατικά συνδέονται: «Πιστεύουμε ότι αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε συλλάβει έναν άνδρα. Η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη».

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση