Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 10:51 Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα η μέλλουσα μητέρα.

Ένα golden retriever και ένα μωράκι που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας του είναι οι «πρωταγωνιστές» ενός βίντεο  που έχει γίνει viral  στο TikTok. Πρόκειται για τη συγκλονιστική στιγμή που η σκυλίτσα καταλαβαίνει ότι το αφεντικό της κυοφορεί!

Στο βίντεο φαίνεται η αγάπη που τρέφει η σκυλίτσα  όχι μόνο στην ιδιοκτήτριά του, αλλά και στο πλασματάκι που έχει στην κοιλιά της.

Η αντίδραση του ζώου πραγματικά συγκινεί, καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνετα πλήρως την κατάσταση και να συμπεριφέρεται με αντίστοιχη τρυφερότητα τόσο στην μέλλουσα μητέρα Liz Lovery, όσο και στο μωράκι που μπορεί να μην το βλέπει αλλά  διαισθάνεται την ύπαρξή του και το... ακούει να κλωτσά.

«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Lovery δήλωσε στο insider.com, ότι δεν εξεπλάγη από την αντίδραση του σκυλιού της, Winnie, καθώς είναι «εκ φύσεως πολύ διαισθητική και περίεργη», ενώ ο άλλος της σκύλος, ο 5χρονος Teddy «εξακολουθεί να αγνοεί την εγκυμοσύνη».

«Αλλά χάρηκα που απαθανάτισα αυτές τις στιγμές στην κάμερα, αφού η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική», είπε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είναι τόσο δεμένη μαζί μου και μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Η Lovery, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, και η Winnie σίγουρα ξέρει ότι το «baby boom» έρχεται. «Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο περισσότερο απ’ ό,τι πριν», δήλωσε η Lovery.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση