Ένας νεκρός και εφτά τραυματίες μετά από δυστύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στη Στοκχόλμη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 18:05 Ένας νεκρός και εφτά τραυματίες μετά από δυστύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στη Στοκχόλμη

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμη 7 τραυματίστηκαν όταν σημειώθηκε δυστύχημα σε τρενάκι του λούνα παρκ Grona Lund στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν τρενάκι λούνα παρκ εκτροχιάστηκε σε πάρκο αναψυχής στην Στοκχόλμη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τρενάκι του πάρκου εκτροχιάστηκε μερικώς, στη διάρκεια της διαδρομής του, με συνέπεια, επιβαίνοντες σε αυτό να πέσουν στο έδαφος.

«Αυτό είναι τραγικό και σοκαριστικό, ενώ μάθαμε ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του», δήλωσε η Ανίκα Τροσέλιους εκπρόσωπος του πάρκου στην κρατική τηλεόραση SVT.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση