Γάλλος πυροσβέστης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να κατασβέσει πυρκαγιά σε οχήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 11:07 Γάλλος πυροσβέστης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να κατασβέσει πυρκαγιά σε οχήματα

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η πυρκαγιά προκλήθηκε από διαδηλωτές στο πλαίσιο των εκτεταμένων επεισοδίων που έχουν ξεσπάσει στην χώρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 24χρονος πυροσβέστης στη Γαλλία ενώ επιχειρούσε σε υπόγειο πάρκινγκ ενός προαστίου του Παρισιού.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού άνδρα γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, χωρίς να συνδέει πάντως στο post του την πυρκαγιά με τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε πολλές γαλλικές πόλεις, μετά τον θάνατο ενός 17χρονου από σφαίρα αστυνομικού.

Οι πυροσβέστες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ταραχών που έχουν ξεσπάσει στη Γαλλία, αφού εδώ και έξι 24ωρα δέχονται συνεχώς κλήσεις για εμπρησμούς και πυρπολημένα οχήματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, ο νεαρός πυροσβέστης πέθανε προσπαθώντας να περιορίσει την πυρκαγιά που είχε εξαπλωθεί σε πολλά οχήματα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Σαιν-Ντενί, παρά την άμεση βοήθεια που δέχτηκε από συναδέλφους του.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση