Παλαιστίνιος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Ισραηλινό στη Δυτική Όχθη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 20:08 Παλαιστίνιος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Ισραηλινό στη Δυτική Όχθη

Ένας Παλαιστίνιος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε σήμερα έναν Ισραηλινό κοντά σε έναν οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο ισραηλινός ραδιοσταθμός Kan μετέδωσε ότι ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον ενός Ισραηλινού φρουρού ασφαλείας κοντά στον οικισμό Χντουμίμ στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Ο στρατός τόνισε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η επίθεση έρχεται μετά τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στην πόλη Τζενίν στη βόρεια Δυτική Όχθη, περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά, τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει διεξάγει ο ισραηλινός στρατός εδώ και χρόνια.

Δώδεκα Παλαιστίνιοι, τουλάχιστον εννέα από αυτούς μαχητές, σκοτώθηκαν καθώς και ένας Ισραηλινός στρατιώτης κατά την επιχείρηση αυτή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση