Η πιο ρομαντική «έκτακτη είδηση»: Δημοσιογράφος πήγε για ρεπορτάζ και αυτή την έκπληξη δεν την περίμενε (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 16:05 Η πιο ρομαντική «έκτακτη είδηση»: Δημοσιογράφος πήγε για ρεπορτάζ και αυτή την έκπληξη δεν την περίμενε (BINTEO)

Την έκπληξη της ζωής της έζησε μια δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, όταν έτρεξε να καλύψει μια «έκτακτη είδηση», για να βρεθεί μπροστά στον αγαπημένο της που την περίμενε γονατιστός με ένα μονόπετρο στο χέρι για να της κάνει πρόταση γάμου.

Η Βάλερι Μπελ, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου WBMA στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, έσπευσε με το αυτοκίνητό της σε σημείο κοντά σε λίμνη όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, είχε σημειωθεί ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μόλις έφθασε, στάθμευσε το όχημά της παράμερα κι άρχισε να μιλάει με έναν αστυνομικό.

Μόνον που πίσω της βρισκόταν ο αγαπημένος της, ο πυροσβέστης Μπλέικ Μπιόρνσον, με ένα κουτί που περιείχε το μονόπετρο δαχτυλίδι. Γονατιστός τής ζήτησε να τον παντρευτεί, και η δημοσιογράφος, που γρήγορα κατάλαβε τι συνέβαινε, είπε το «ναι» και τον φίλησε μπροστά στους παρισταμένους.

«Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη πριν από λίγο. Θεέ μου! Νόμιζα ότι υπήρχαν παιδιά μέσα στη λίμνη», είπε η Μπελ στο βίντεο. Και αργότερα σχολίασε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Νόμιζα ότι πήγαινα να καλύψω μια έκτακτη είδηση, αλλά δεν γνώριζα ότι όλο αυτό ήταν μέρος μιας “συνωμοσίας” για να μου κάνουν μια τεράστια έκπληξη».

«Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου», πρόσθεσε αργότερα η δημοσιογράφος στο Twitter.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο όπου εργάζεται η Μπελ, ο αγαπημένος της μαζί με κάποιους φίλους, περιλαμβανομένων εκείνων στο αστυνομικό τμήμα της Pell City, κανόνισαν να της μείνει αξέχαστη η πρόταση γάμου.

Αλλά και η αστυνομία έσπευσε αργότερα να συγχαρεί τη δημοσιογράφο. «Συγχαρητήρια, Βάλερι Μπέλ και Μπλέικ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να παίξουμε το μικρό μας ρόλο στην ιδιαίτερη μέρα σας», σχολίασε στο Facebook.

Πηγή: WBMA

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση