ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Τζόρτζια – Πληροφορίες για νεκρούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 22:20 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Τζόρτζια – Πληροφορίες για νεκρούς

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς συγκλονίζει τις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Τζόρτζια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία του Χάμπτον, στην περιοχή Χένρι της Τζόρτζια, έχει δηλώσει πως γίνονται έρευνες για τον δράστη των πυροβολισμών, οι οποίες επικεντρώνονται γύρω από την οδό McDonough.

Οι Αρχές περιγράφουν τον δράστη ως ως έναν άνδρα 50-55 ετών, με ύψος περίπου 1,80μ. και ότι φορούσε σκούρο πουκάμισο με κόκκινες αποχρώσεις. Έχουν δώσει στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου που φέρεται να οδηγούσε.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν επιβεβαιωθεί 4 νεκροί και γίνονται έρευνες για περισσότερα θύματα από τους πυροβολισμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση