Αγγλία: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στο Χίθροου - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 11:46 Αγγλία: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στο Χίθροου - Δείτε βίντεο

Το τεράστιο Airbus A350 που χωρά 280 επιβάτες είχε μια δύσκολη προσγείωση χθες βράδυ στην Αγγλία

Μια δύσκολη προσγείωση είχε το τεράστιο αεροσκάφος Cathay A350 όταν έφτασε στην Αγγλία.

Το αεροπλάνο που χωρά 280 επιβάτες έκανε το μεγάλο ταξίδι από το Χονγκ Κονγκ προς το Λονδίνο και προσγειώθηκε μετά από σχεδόν 14 ώρες στον αέρα χθες βράδυ στο Χίθροου. Ωστόσο ο θυελλώδης καιρός και 
η μεγάλη ταχύτητα που είχε δημιούργησε μια μικρή ανησυχία στους επιβάτες του σύγχρονου και άνετου αεροσκάφους καθώς φαίνεται πως πήρε μια μικρή κλίση λίγο αφότου πάτησε έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Το A350-900XWB μπορεί να μεταφέρει συνολικά 280 επιβάτες - 38 θέσεις Business Class, 28 θέσεις Premium Economy Class και 214 θέσεις Economy Class.
Αυτό το αεροσκάφος είναι επίσης το πιο αθόρυβο μεταξύ των τύπων αεροσκαφών της κατηγορίας του και είναι 25% πιο αποδοτικό σε καύσιμα με τους κινητήρες τελευταίας γενιάς Rolls Royce Trent XWB. Οι επιβάτες θα διαπιστώσουν ότι το υψόμετρο της καμπίνας είναι χαμηλότερο λόγω της υψηλότερης πίεσης καμπίνας, γεγονός που μειώνει την κόπωση των επιβατών και το jetlag.

INF_JCL_C246Y16_010621_renditionimage_900_600

Μεταξύ άλλων διαθέτε πλήρως επίπεδο κρεβάτι, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε κοντινή απόσταση και την προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει η λειτουργία «Do Not Disturb» και «Wake-up Call» στο σύστημα ψυχαγωγίας.

Τα καθίσματα της Premium Economy Class και της Economy Class διαθέτουν επίσης ειδικές θήκες για tablet και αποκλειστικές πρίζες ρεύματος και θύρες USB για την εξυπηρέτηση των επιβατών μας. Κάθε κάθισμα της Premium Economy Class διαθέτει πλήρως ενσωματωμένο στήριγμα ποδιών, το οποίο, σε συνδυασμό με το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα, επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στη ρύθμιση για βέλτιστη άνεση. Το προσκέφαλο έξι κατευθύνσεων στην Οικονομική Θέση είναι ένας ιδιόκτητος σχεδιασμός που παρέχει καλύτερη στήριξη και ενισχύει την άνεση στον ύπνο.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση