Μαρτυρία σοκ στη Γαλλία: Πατέρας ομολόγησε ότι πριν 18 χρόνια έπνιξε το 3 μηνών βρέφος του επειδή δεν άντεχε το κλάμα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 21:23 Μαρτυρία σοκ στη Γαλλία: Πατέρας ομολόγησε ότι πριν 18 χρόνια έπνιξε το 3 μηνών βρέφος του επειδή δεν άντεχε το κλάμα του

18 χρόνια μετά τον θάνατο ενός βρέφους 3 μηνών που είχε θεωρηθεί "φυσικός θάνατος" αποκαλύπτεται ότι το έπνιξε ο ίδιος του ο πατέρας.

Πριν 18 χρόνια, το 2005, ο θάνατος ενός βρέφους 3 μηνών μέσα στο σπίτι της οικογένειας του στη βόρεια Γαλλία είχε θεωρηθεί ένας θάνατος από φυσικά αίτια. Ο μικρούλης Ζιλντά δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο ενώ η μητέρα του έζησε όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε αβάσταχτο πόνο για την απώλειά του.

Πλέον, ο θάνατος του βρέφους που σήμερα θα ήταν 18 ετών αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και το ανατριχιαστικό είναι ότι διαπράχθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα που έχει ομολογήσει.

 

Ο 52χρονος άνδρας, κάτοικος Ελβετίας το τελευταίο διάστημα, πατέρας του Ζιλντά ομολόγησε ότι στις 22 Μαρτίου 2005, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην κωμόπολη Σαιν-Γκρασιέν κοντά στην πόλη Ποντουάζ, έπνιξε το βρέφος με ένα μαξιλάρι "επειδή δεν άντεχε το κλάμμα του".

Η εφημερίδα Parisien αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο άνδρας έχει τεθεί υπό κράτηση.

Η μητέρα λύγισε μιλώντας στις κοινωνικές υπηρεσίες της Ελβετίας

Πριν από λίγες εβδομάδες, η αστυνομία του Ποντουάζ αποφάσισε να ανοίξει έρευνα για τον θάνατο του βρέφους το 2005 όταν δέχθηκε σήμα από τις ελβετικές αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με αυτό, είχε προκύψει μια σημαντική μαρτυρία αναφορικά με μια οικογένεια Γάλλων που ζούσαν στο Βαλέ της Ελβετίας. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Βαλέ που έκαναν μια τυπική έρευνα για την επιμέλεια των παιδιών της οικογένειας απέσπασαν από τη μητέρα την πληροφορία ότι πριν πολλά χρόνια είχε έναν γιο, τον μικρό Ζιλντά, που πέθανε εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη από τον σύζυγό της και πατέρα του.

Η μαρτυρία αυτή σήμανε συναγερμό για τις ελβετικές αρχές. Το σήμα που έστειλαν στους Γάλλους συναδέλφους τους οδήγησε σε μια ευρεία έρευνα στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν πολλά μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού και ειδικότερα από την πλευρά της μητέρας. Πολλοί από αυτούς επιβεβαίωσαν ότι ο σύζυγός της τους είχε πει, σε ανύποπτο χρόνο: "Σκότωσα τον γιο μου".

Παρότι στο άτυχο βρέφος δεν διενεργήθηκε νεκροψία, στο πιστοποιητικό θανάτου του έχει σημειωθεί ως αιτία θανάτου η ασφυξία ως συνέπεια πνιγμού, περιγραφή συμβατή με τα ευρήματα μετά την εξέταση στο άψυχο σώμα του μωρού όταν είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανηλίκων του Παρισιού ανέλαβε την υπόθεση στα τέλη Ιουλίου καλώντας τον 52χρονο, σήμερα, να καταθέσει.

Αν και στην αρχή αρνήθηκε ότι είχε διαπράξει φόνο, στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει το μικρό αγοράκι να ξαπλώσει ανάσκελα ανάμεσα σε δύο μαξιλάρια καθώς εκείνο έκλαιγε πολύ δυνατά.

Τελικά, ομολόγησε ότι πήρε το ένα μαξιλάρι και το πίεσε στο κεφάλι του βρέφους κάτι που του προκάλεσε θάνατο από ασφυξία.

πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση