Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη μετά από βιασμό- «Ο σκληρότερος που έχουμε αντικρίσει» λένε οι γιατροί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 13:31 Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη μετά από βιασμό- «Ο σκληρότερος που έχουμε αντικρίσει» λένε οι γιατροί

Καταγγελίες ότι στο παρελθόν ο 19χρονος δράστης κακοποίησε και την 4χρονη αδελφή του

Αναστάτωση προκαλεί στη Γαλλία ο βιασμός 29χρονης από 19χρονο σεσημασμένο δράστη μετά από άγρια κακοποίηση, μια υπόθεση που οι γιατροί χαρακτηρίζουν ως την «σκληρότερη που έχουν αντικρίσει». 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και όσα μεταδίδει η LeFigaro, ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της κοπέλας στο Χερβούργο και αφού την κακοποίησε άγρια, την χτύπησε με σκουπόξυλο σπάζοντας της δεκάδες κόκαλα, ενώ εν συνεχεία τη βίασε, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Η γυναίκα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Μέσω από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 19χρονου, ο οποίος είναι σεσημασμένος για βίαιη συμπεριφορά ενώ έχει υπάρξει καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση στην 4χρονη αδελφή του.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο ύποπτος δεν έδειξε σημάδια μεταμέλειας. «Οι ανακριτές έχουν δει σπάνια μια τέτοια αποτρόπαια υπόθεση. Τα γεγονότα είναι πραγματικά βάρβαρα», επισήμανε αστυνομική πηγή. 

Στο θύμα κατάφερε να τηλεφωνήσει στις αρχές για να τη σώσουν με τους γιατρούς να αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας της. 

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Με πληροφορίες από LeFigaro, ΕΡΤ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση