Σοκ στο Τέξας: 18χρονος βίασε και στραγγάλισε 11χρονη - Την έκρυψε σε σακούλα κάτω από το κρεβάτι της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 19:15 Σοκ στο Τέξας: 18χρονος βίασε και στραγγάλισε 11χρονη - Την έκρυψε σε σακούλα κάτω από το κρεβάτι της

Ένας 18χρονος μετανάστης από την Γουατεμάλα κατηγορείται για τον βιασμό και στραγγαλισμό της 11χρονης Μαρία Γκονζάλεζ.

Ένας μετανάστης από τη Γουατεμάλα συνελήφθη και κατηγορείται ότι βίασε και στραγγάλισε μέχρι θανάτου ένα 11χρονο κορίτσι από το Τέξας και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα του σε μια σακούλα, κάτω από το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Juan Carlos Garcia Rodriguez, 18 ετών, διέφευγε για σχεδόν μια εβδομάδα μετά τη φρικτή επίθεση στις 12 Αυγούστου στη μικρή Maria Gonzalez στην Pasadena, πριν οι αστυνομικοί τον πιάσουν στη Λουιζιάνα το Σάββατο και ομολογήσει, μετέδωσε το KHOU-TV.

Ο Ροντρίγκεζ - ο οποίος πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό τον Ιανουάριο, παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε και πάλι ελεύθερος - κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και περιμένει να εκδοθεί στο Τέξας.

Σοκ στο Τέξας: 18χρονος βίασε και στραγγάλισε 11χρονη - Την έκρυψε σε σακούλα κάτω από το κρεβάτι της

Πηγή: PasadenaPDTX/twitter

Ζούσε στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων με τη Μαρία και την οικογένειά της έξω από το Χιούστον - και "συνδέθηκε" με τη βίαιη δολοφονία της, αφού έριξε κατά λάθος το κλειδί του διαμερίσματός του στο σπίτι τους μετά το έγκλημα, δήλωσαν οι αρχές.

Το πτώμα του νεαρού θύματός του βρέθηκε από τον πατέρα της, Carmelo Gonzalez, μέσα σε μια τσάντα κάτω από το κρεβάτι της στο σπίτι τους, δήλωσαν οι αρχές.

11χρονη

Πηγή: ABC 13

"Αυτή η σύλληψη έφερε στην οικογένεια και την κοινότητα λίγη γαλήνη", ανέφερε η οικογένεια της Μαρίας σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το KHOU-TV.

Ο Carmelo Gonzalez δήλωσε ότι έφυγε για τη δουλειά γύρω στις 9:45 π.μ. την ημέρα της δολοφονίας της κόρης του - και περίπου 15 λεπτά αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από το κορίτσι που έλεγε ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα τους.

Ο πατέρας της είπε να μην ανοίξει την πόρτα γιατί ήταν μόνη της στο σπίτι. Την ξανακάλεσε επανειλημμένα, αλλά το κορίτσι δεν απαντούσε. Επέστρεψε στο σπίτι και την εντόπισε νεκρή.

Την Παρασκευή, η αστυνομία του Τέξας αναγνώρισε τον Ροντρίγκεζ ως το άτομο πίσω από την δολοφονία και προσέφερε αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του, δίνοντας στη δημοσιότητα μια εικόνα από την κάμερα σώματος ενός αστυνομικού, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στους αστυνομικούς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα Τζος Μπρούγκερ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το κρίσιμο στοιχείο που συνδέει τον Ροντρίγκεζ με το έγκλημα ήταν ένα κλειδί του διαμερίσματός του - το οποίο ξέχασε μέσα στο σπίτι των Γκονζάλες.

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση