Ελβετία: Η «τρελή» καταγραφή της θερμοκρασίας που έδειξε πτώση 30 βαθμών Κελσίου σε 4 μέρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 09:57 Ελβετία: Η «τρελή» καταγραφή της θερμοκρασίας που έδειξε πτώση 30 βαθμών Κελσίου σε 4 μέρες

Ακραία αλλαγή παρουσίασε ο καιρός στην Ελβετία, αφού μέσα σε 4 μέρες έπεσε… 30 βαθμούς Κελσίου!

Από τον καύσωνα η Ελβετία πήγε στις βροχές και τις πλημμύρες, ενώ σε μέρη της  χώρας έπεσαν και χιόνια.

Στο γνωστό χειμερινό θέρετρο του Τσέρματ της Ελβετίας, σε υψόμετρο 1.638 μέτρων ο καιρός «τρελάθηκε» και καταγράφηκαν πρωτόγνωρες εικόνες.

Η μετεωρολογική υπηρεσία MeteoSuisse αναφέρει πως «Η θερμοκρασία έκανε εντυπωσιακή βουτιά, μέσα σε τέσσερις ημέρες. Την Πέμπτη το θερμόμετρο του σταθμού έδειχνε 31,2 βαθμούς Κελσίου. Σήμερα στις 11.15 έδειχνε 0,5 βαθμούς Κελσίου».

Επίσης η βροχή και η λάσπη έκλεισαν πολλά ορεινά περάσματα στις Άλπεις, όπως αυτά του Γκόταρντ και του Ζίμπλον. Υπήρξαν και ματαιώσεις δρομολογίων τρένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση