Τραγωδία στην άσφαλτο στην Τουρκία - 6 νεκροί και 43 τραυματίες σε σύγκρουση φορτηγού με πούλμαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 16:11 Τραγωδία στην άσφαλτο στην Τουρκία - 6 νεκροί και 43 τραυματίες σε σύγκρουση φορτηγού με πούλμαν

Φονικό τροχαίο δυστύχημα έγινε στην στην Τουρκία όταν… τρελό φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε πούλμαν που μετέφερε κόσμο σε έναν γάμο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 6 άνθρωποι και να τραυματιστούν 43.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα (2.9.2023) τα ξημερώματα στην εθνική εθνική οδό Ντενιζλί – Καϊσερί της Τουρκίας.

Οδηγός φορτηγού που κουβαλούσε άμμο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε πούλμαν στο οποίο επέβαιναν 48 άτομα.

Το φορτηγό πήγαινε από το Αφιόν Καραχισάρ προς το Ντενιζλί, ενώ το πούλμαν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και όδευε από τη Σμύρνη προς το Καϊσερί.

Στο τροχαίο που έγινε στην Τουρκία τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο συνοδηγός του και άλλα 41 άτομα που επέβαιναν  στο πούλμαν, ενώ σκοτώθηκαν 6 άτομα τα οποία ήταν στο μοιραίο λεωφορείο που μετέφερε κόσμο σε έναν γάμο, που θα γινόταν στο Καϊσερί.

«Κλείδωσε» το τιμόνι

Στην πρώτη κατάθεσή του ο τραυματίας οδηγός του φορτηγού Μπεκίρ Ατμάν είπε ότι το τροχαίο προκλήθηκε από βλάβη στο τιμόνι του οχήματός του. Ο οδηγός είπε ότι ξαφνικά το τιμόνι του φορτηγού κλείδωσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω στο πούλμαν.

Η Γενική Εισαγγελία του Ντενιζλί διέταξε καταπείγουσα έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας. Την έρευνα ανέλαβαν δυο εισαγγελείς.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση