Κακοκαιρία Daniel στη Λιβύη: Βίντεο με σκληρές εικόνες από τη Λιβύη - Δρόμοι σπαρμένοι με νεκρούς στην Ντέρνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 21:03 Κακοκαιρία Daniel στη Λιβύη: Βίντεο με σκληρές εικόνες από τη Λιβύη - Δρόμοι σπαρμένοι με νεκρούς στην Ντέρνα

Οι δρόμοι είναι σπαρμένοι με πτώματα λένε κάτοικοι της πόλης που γλίτωσαν από τη θεομηνία

Τουλάχιστον 2.200 είναι οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν στις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη Ντέρνα της Ανατολίκης Λιβύης σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία και αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τον Μοχάμαντ αλ Καμπίσι, τον διευθυντή του Νοσοκομείου Ουάχντα, 1.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη μία από τις συνοικίες της πόλης και 500 στην άλλη. Ο Ερυθρός Σταυρός εκφράζει φόβους ότι ο τελικός απολογισμός από την κακοκαιρία daniel θα είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς 7.000 κάτοικοι τραυματίστηκαν ενώ περισσότεροι από 10.000 αγνοούνται

Οι εικόνες που μεταδίδονται από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δραματικές καθώς στους δρόμους της πόλης η οποία ισοπεδώθηκε από την κατάρρευση δύο φραγμάτων - είναι διάσπαρτα δεκάδες πτώματα. «Οι δρόμοι είναι σπαρμένοι με νεκρούς» λένε κάτοικοι της πόλης που επέζησαν από την θεομηνία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την περιοχή που βρίσκεται το νοσοκομείο της πόλης - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δείτε βίντεο από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Ντέρνα

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση