Η στιγμή που κεραυνός χτυπά στην καμινάδα του σπιτιού με 300 εκατομμύρια βολτ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 15:47 Η στιγμή που κεραυνός χτυπά στην καμινάδα του σπιτιού με 300 εκατομμύρια βολτ

Ένα σπίτι χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της καταιγίδας με αποτέλεσμα η καμινάδα του να καταρρεύσει σε χρόνο dt. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού στο Oxfordshire της Αγγλίας είναι τυχεροί που είναι ζωντανοί έπειτα από μια καταιγίδα που ξέσπασε στην πόλη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοικοι, οι οποίοι προτίμησαν να μην κατονομαστούν, είπαν στο SWNS ότι κεραυνός χτύπησε την καμινάδα στην κορυφή του σπιτιού τους λίγες στιγμές αφότου έφυγαν για να πάρουν το μεσημεριανό γεύμα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μας είχε συμβεί αν ήμασταν ακόμα μέσα», τόνισαν.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι το 2020 και ανέφεραν ότι η ζημιά στην καμινάδα τους ήταν σοβαρή, σημειώνοντας ότι τούβλα έπεσαν από την καμινάδα στο αυτοκίνητό τους, που βρισκόταν από κάτω. «Είμαστε και οι δύο ακόμα σε σοκ», επεσήμαναν.

Οι γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική μετά το χτύπημα των 300 εκατομμυρίων βολτ, στη συνέχεια κάλεσαν γρήγορα τους ιδιοκτήτες του σπιτιού για να τους ενημερώσουν τι συνέβη. Ο κεραυνός προκάλεσε και τρεις μεγάλες τρύπες στην οροφή και δομικές ζημιές γύρω από τα πλαίσια της πόρτας, όπως φαίνεται στο βίντεο.

«Δεν είμαστε σίγουροι πότε το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα μπορούν να επανασυνδεθούν επειδή η ζημιά είναι τόσο εκτεταμένη» συμπλήρωσαν στη συνέντευξή τους οι ιδιοκτήτες. Μια γειτόνισσα περιέγραψε ότι άκουσε τον κεραυνό μέσα από το σπίτι της. «Ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που σκέφτηκα ότι κάτι μπορεί να είχε χτυπήσει, οπότε πήγα να κοιτάξω».

Πηγή: New york Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση