«Human Collie»: Η πρώτη συνέντευξη του άνδρα που μεταμορφώθηκε σε σκύλο - «Ψάχνω την αγάπη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 16:27 «Human Collie»: Η πρώτη συνέντευξη του άνδρα που μεταμορφώθηκε σε σκύλο - «Ψάχνω την αγάπη»

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη του δημόσια βόλτα στα τέσσερα, ο Ιάπωνας που μεταμορφώθηκε σε σκύλο και πλέον έγινε γνωστός σε όλον τον πλανήτη ως «Human Collie» παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην NY Post.

Απαντά στο «Toco» και κατέλαβε το Διαδίκτυο σαν… καταιγίδα αφού ξόδεψε 14.000 δολάρια σε μια προσαρμοσμένη στολή κόλεϊ που φοράει δημόσια για να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να «γίνει ζώο» και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο κανάλι του στο YouTube.

Τώρα, ο «Human Collie» έχει επιλέξει να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από την αντισυμβατική ζωή του.

«Ο λόγος που επέλεξα ειδικά μια ράτσα σκύλου κόλεϊ είναι κυρίως επειδή μου αρέσει να τα μεγαλώνω», ανέφερε, τονίζοντας πως είχε πολλά κουτάβια στο παρελθόν. «Δεύτερον, γιατί αν δεν επέλεγα μία ράτσα μεγάλου μεγέθους, θα φαινόταν αφύσικα δυσανάλογη όταν φοριόταν από κάποιον ως κοστούμι».

Ο Toco πρόσθεσε ότι η μακριά γούνα του κόλεϊ βοηθά να «καμουφλάρει διακριτικά την ανθρώπινη μορφή».

 

 

Το όνειρό του ως «Human Collie»

Και αφού πέτυχε το όνειρό του να γίνει σκυλάκι, ο Toco έχει τώρα μια άλλη επιθυμία – να γίνει αστέρας του κινηματογράφου. 

«Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις δεξιότητές μου και να είχα την ευκαιρία να εμφανιστώ ως σκύλος σε μια ταινία», σημείωσε. Ο Ιάπωνας  αποκάλυψε επίσης ότι ονειρευόταν από καιρό να ζήσει ως ζώο, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να συγκεντρώσει το κουράγιο πριν παραγγείλει την νέα του στολή.

«Πριν από περίπου 2,5 χρόνια… μίλησα πραγματικά σε πολλές εταιρείες σχετικά με την επιθυμία να φτιάξω μια ρεαλιστική στολή σκύλου όπως αυτή», εξήγησε ο Toco.

Μόλις βρήκε κάποιον πρόθυμο να αναλάβει το έργο, το γούνινο ρούχο χρειάστηκε περίπου έξι μήνες για να κατασκευαστεί. Ολοκληρώθηκε τελικά την άνοιξη του περασμένου έτους. Και αφού φόρεσε τη στολή ιδιωτικά για σχεδόν 12 μήνες, ο Toco έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Το βίντεο της πρώτης του βόλτας έγινε viral σε πολλές πλατφόρμες.

 

 

Από εκείνη τη στιγμή, έχει γίνει πιο άνετος όταν είναι έξω και παίζει μαζί με άλλα σκυλάκια. Το επόμενο βήμα του είναι να βρει την αγάπη με μια… χαριτωμένη “σκυλίτσα”.

«Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι τέτοιο», είπε, μιλώντας για ένα ειδύλλιο με μια γυναίκα που της άρεσε επίσης να ντύνεται με στολή σκύλου. «Θα ήθελα να την γνωρίσω».

Πηγή: NY Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση