Τραγωδία στην Ιταλία: Πολεμικό αεροσκάφος έπεσε σε αυτοκίνητο και συνετρίβη - Νεκρό 5χρονο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:34 Τραγωδία στην Ιταλία: Πολεμικό αεροσκάφος έπεσε σε αυτοκίνητο και συνετρίβη - Νεκρό 5χρονο κοριτσάκι

Το τραγικό δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά πριν από προγραμματισμένη επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο έξω από το Τορίνο, αεροσκάφος του ακροβατικού σμήνους της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε, προκαλώντας τον θάνατο ενός κοριτσιού πέντε ετών και πολύ εκτεταμένα εγκαύματα στο αδελφάκι του, εννέα ετών. Οι γονείς τους έχουν, επίσης, τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα φλεγόμενο κομμάτι του αεροσκάφους έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε η άτυχη οικογένεια.

 

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν από προγραμματισμένη επίδειξη του ακροβατικού σμήνους, καθώς τα αεροσκάφη πλησίαζαν στην περιοχή του Βερτσέλι.

Ο πιλότος κατάφερε να σωθεί χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση