Συγκλονιστικές εικόνες με κύματα 9 μέτρων να «καταπίνουν» ακτές της Ν. Αφρικής - 2 νεκροί και 7 τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 11:28 Συγκλονιστικές εικόνες με κύματα 9 μέτρων να «καταπίνουν» ακτές της Ν. Αφρικής - 2 νεκροί και 7 τραυματίες

Σοκάρουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα τεράστια κύματα που έπληξαν το Σαββατοκύριακο τις ακτές της Νότιας Αφρικής, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμη εφτά να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα μεγάλα κύματα είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης «ανοιξιάτικης παλίρροιας». Η μετεωρολογική υπηρεσία της Νότιας Αφρικής ανέφερε ότι καταγράφηκαν κύματα ύψους 9,5 μέτρων, ενώ κάποια από τα τεράστια κύματα προκάλεσαν ζημιές σε παραθαλάσσια κτίρια και παρέσυραν αυτοκίνητα.

Κατά την ίδια υπηρεσία της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι το 50% της ακτογραμμής της χώρας επλήγη από τα θαλάσσια κύματα.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν μια 93χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από κύμα, που σάρωσε ένα πάρκινγκ στην περιοχή Wilderness στη νότια ακτή της χώρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση