Τρομοκρατικό χτύπημα στο τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα - Έκρηξη και μπαράζ πυροβολισμών - Τουλάχιστον 2 νεκροί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 10:59 Τρομοκρατικό χτύπημα στο τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα - Έκρηξη και μπαράζ πυροβολισμών - Τουλάχιστον 2 νεκροί

Έκρηξη σημειώθηκε στην Άγκυρα, κοντά στο κτήριο του Τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ πρόκειται για απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην Άγκυρα, ενώ 2 τρομοκράτες είναι νεκροί.

Συγκεκριμένα, αποπειράθηκαν να φτάσουν στο χώρο ου υπ. Εσωτερικών με αυτοκίνητο ζωσμένο με εκρηκτικά, ωστόσο δεν το κατάφεραν και έφτασαν μέχρι απ’ έξω. Το αυτοκίνητο εξερράγη και οι τρομοκράτες αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και οι 2 σκοτώθηκαν ενώ 2 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση