Μητέρα έχασε την ζωή της ενώ κούρευε το γκαζόν του αεροδρομίου: Την χτύπησε αεροπλάνο κατά την διάρκεια της προσγείωσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 13:19 Μητέρα έχασε την ζωή της ενώ κούρευε το γκαζόν του αεροδρομίου: Την χτύπησε αεροπλάνο κατά την διάρκεια της προσγείωσης

Ακαριαίο θάνατο βρήκε μια μητέρα τριών παιδιών ενώ κούρευε το γκαζόν του αεροδρομίου. Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από το φτερό του αεροπλάνου.

Ένα τραγικό και απρόβλεπτο ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε μια 27χρονη γυναίκα στην Οκλαχόμα. Η Samantha Hayes έχασε τη ζωή της σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο Broken Bow την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το φτερό ενός αεροπλάνου ενώ χειριζόταν μια χλοοκοπτική μηχανή.

Η Samantha εκτελούσε μια διαδικασία ρουτίνας κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου, όταν ο 70χρονος πιλότος James Baxter ερχόταν για προσγείωση με το αεροσκάφος Bonanza A36 του 1972. Ο Baxter προσγειώθηκε επιτυχώς στον διάδρομο προσγείωσης, αλλά το αδιανόητο συνέβη όταν εντόπισε τη Samantha στη μηχανή του γκαζόν καθώς τροχοδρομούσε.

Αντιδρώντας γρήγορα στην κατάσταση, ο Baxter προσπάθησε να τραβήξει το αεροπλάνο προς τα πάνω για να αποφύγει τη σύγκρουση με τη Samantha. Τραγικά, οι προσπάθειές του ήταν μάταιες και το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε τη Samantha, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μετά από αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, φίλοι και αγαπημένοι απέτισαν φόρο τιμής στο διαδίκτυο. Τη θυμούνται ως μια «υπέροχη, σπουδαία μητέρα» που αφιέρωσε τον εαυτό της στο να προσφέρει ένα ασφαλές και αγαπημένο σπίτι στα τρία παιδιά της ως ανύπαντρη μητέρα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση