Άτακτος σκύλος έχει έναν έξυπνο τρόπο να κλέβει τα παιχνίδια του αδελφού του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 15:20 Άτακτος σκύλος έχει έναν έξυπνο τρόπο να κλέβει τα παιχνίδια του αδελφού του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ύπουλος τρόπος που ένας σκύλος κλέβει το παιχνίδι από τον αδελφό του, προκαλεί άφθονο γέλιο. Είναι τόσο αθόρυβος όσο ο πράκτορας 007.

Ο λογαριασμός TikTok για τον Benny και τον Remy (@ benny_and_remy ) μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο του Γκόλντεν Ριτρίβερ με την κατάλληλη μουσική από την ταινία Mission Impossible.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα από τα δύο χαριτωμένα Γκόλντεν Ριτρίβερ να είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα και φαίνεται σαν να παίρνει έναν υπνάκο. Όμως, κοιμάται με ένα από τα παιχνίδια του σχεδόν χωμένο κάτω από τα πόδια του και ο αδελφός του θέλει να παίξει με το παιχνίδι.

Όμως, τώρα είναι η ευκαιρία του να παίξει με το παιχνίδι, αφού ο αδερφός του κοιμάται. Και δεν μπορεί να την αφήσει να περάσει έτσι! Φαίνεται να ξέρει, επίσης, ότι αν θέλει τη σειρά του με το παιχνίδι, θα πρέπει να φροντίσει ο αδερφός του να κοιμάται.

Τοποθετεί απαλά το πόδι του στο παιχνίδι και αρχίζει αργά να το απομακρύνει. Φροντίζει να κινηθεί αθόρυβα γιατί καταλαβαίνει ότι αν τρομάξει τον αδερφό και τον ξυπνήσει, θα χάσει την ευκαιρία να παίξει με το παιχνίδι.

Σε 14 δευτερόλεπτα, βλέπουμε την πλήρη stealth κίνηση και είχε τεράστια επιτυχία! “Κάποιος άλλος έχει καθημερινή αποστολή να κλέψει το παιχνίδι των αδελφών σας;” γράφει η λεζάντα στο βίντεο.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση