Ο Ερντογάν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 22:52 Ο Ερντογάν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς με σκοπό την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων που απήχθησαν από την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση.

Την πληροφορία μετέδωσε αργά την Τετάρτη το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.

«Διαπραγματεύονται για την απελευθέρωση των ομήρων», δήλωσε στο AFP αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε μεταδώσει νωρίτερα το τουρκικό δίκτυο Habertürk.

Εν τω μεταξύ, σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συνομιλίες με ηγέτες του αραβικού κόσμου, όπως τον πρόεδρο της Αλγερίας και τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, για το ζήτημα των ομήρων αλλά και της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση