Η γάτα που θα ζήλευε και ο καλύτερος τερματοφύλακας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 09:49 Η γάτα που θα ζήλευε και ο καλύτερος τερματοφύλακας!

Οι γάτες έχουν… ανατρεπτικές προσωπικότητες. Πολλές γάτες δείχνουν προτιμούν να “παίζουν” με πράγματα που σίγουρα δεν θα έπρεπε καν να αγγίζουν.

Μερικές φορές, όμως, στις γάτες αρέσει να παίζουν κυνηγητό. Αλλά, όπως βλέπουμε σε αυτό το βίντεο στο TikTok, δεν έχουν την τάση να το κάνουν με τον πιο φυσιολογικό τρόπο!

Ο Μαντό έχει στερεωθεί στον τοίχο. Όταν ο Στίβεν πετά την μπάλα του πινγκ πονγκ προς το μέρος του, ο Μαντό κολλάει στον τοίχο. Χρησιμοποιεί τα πόδια του για αντίσταση και επιχειρεί να πιάσει το μπαλάκι σαν καλός τερματοφύλακας. Επειδή όμως η γούνα του είναι λεία, κάνει… τσουλήθρα στο πάτωμα, κάτι που είναι και πολύ αποτελεσματικό για το παιχνίδι.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση