Πόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποίηση Νετανιάχου σε Ιράν και Χεζμπολάχ – «Μην μας δοκιμάζετε, θα πληρώσετε βαρύ τίμημα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 20:35 Πόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποίηση Νετανιάχου σε Ιράν και Χεζμπολάχ – «Μην μας δοκιμάζετε, θα πληρώσετε βαρύ τίμημα»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, μιλώντας σήμερα στο ισραηλινό κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Χαμάς, την οποία χαρακτήρισε «νέα εκδοχή του ναζισμού», το Ιράν και την Hezbollah, οι οποίες -όπως είπε- θα πληρώσουν βαρύ τίμημα αν επιτεθούν από βορρά.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από την καταστροφή που μας έπληξε πριν από δέκα ημέρες. Θα διερευνήσουμε διεξοδικά κάθε πτυχή. Το έθνος είναι ενωμένο προς έναν στόχο, τη νίκη. Θα θριαμβεύσουμε γιατί πρόκειται για την ίδια την ύπαρξή μας σε αυτή την περιοχή, η οποία είναι γεμάτη με σκοτεινές δυνάμεις. Η Χαμάς είναι μέρος του κακού άξονα του Ιράν και της Χεζμπολάχ. Στόχος τους είναι να βυθίσουν τη Μέση Ανατολή σε μια άβυσσο χάους. Τώρα, πολλοί σε όλο τον κόσμο καταλαβαίνουν ποιον αντιμετωπίζει το Ισραήλ. Κατανοούν ότι η Χαμάς αντιπροσωπεύει μια νέα εκδοχή του ναζισμού. Ακριβώς όπως ο κόσμος ενώθηκε για να νικήσει τους Ναζί και τον ISIS, έτσι πρέπει να ενωθεί για να νικήσει τη Χαμάς Είμαστε αφοσιωμένοι σε όλες τις οικογένειες. Δεν θα υποχωρήσουμε στις προσπάθειές μας να φέρουμε πίσω τους αδελφούς και τις αδελφές μας» ανάφερε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Στην συνέχεια, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποίησε το Ιράν και την Χεζμπολάχ, λέγοντας: «Μη μας δοκιμάζετε στο βορρά, μην επαναλάβετε το λάθος που κάνατε. Το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι πολύ βαρύτερο. Να είστε προσεκτικοί!».

 

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση