Γάζα: Νεκρή από χτύπημα των Ισραηλινών η 1η γυναίκα που εξελέγη στο πολιτικό γραφείο της Χαμάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 11:35 Γάζα: Νεκρή από χτύπημα των Ισραηλινών η 1η γυναίκα που εξελέγη στο πολιτικό γραφείο της Χαμάς

Η Τζαμίλα αλ Σάντι ήταν χήρα του συνιδρυτή της Χαμάς, Αμπντέλ Αζίζ αλ Ραντίσι, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα

Η Τζαμίλα αλ Σάντι, χήρα του συνιδρυτή της Χαμάς Αμπντέλ Αζίζ αλ Ραντίσι και η πρώτη γυναίκα που εξελέγη ποτέ στο πολιτικό γραφείο της οργάνωσης, σκοτώθηκε σε χτύπημα των Ισραηλινών εναντίον της Λωρίδας της Γάζας σήμερα τα ξημερώματα.

 
 

Την είδηση του θανάτου της αλ Σάντι μετέδωσαν ΜΜΕ που συνδέονται με τη Χαμάς, σύμφωνα με τους Times of Israel, χωρίς να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την τοποθεσία όπου βρισκόταν η 68χρονη γυναίκα.
 

 

Ο σύζυγος της αλ Σάντι, αλ Ραντίσι, γνωστός και με το παρατσούκλι του «Λιοντάρι της Παλαιστίνης», σκοτώθηκε το 2004 σε αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση