Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Θα γινόμουν σπουδαίος πρόεδρος των ΗΠΑ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 17:19 Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Θα γινόμουν σπουδαίος πρόεδρος των ΗΠΑ»

Στα 76 του, πάντως, θεωρεί ότι Μπάιντεν και Τραμπ είναι... ηλικιωμένοι γι' αυτό το αξίωμα

O 'Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε στην κάμερα του BBC, πως θα ήταν σπουδαίος πρόεδρος αν μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα σχολιάζει καυστικά τις υποψηφιότητες Μπάιντεν και Τραμπ, λόγω της ηλικίας τους.

Πράγματι ο 'Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ προχώρησε στην συγκεκριμένη δήλωση παρευρισκόμενος στο Λονδίνο λόγω της κυκλοφορίας του νέου του βιβλίου του, «Be Useful: Seven Tools for Life».

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και διάσημος ηθοποιός, κατάγεται από το Ταλ της Αυστρίας, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 19 ετών, και δεν έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι θα γινόμουν σπουδαίος πρόεδρος».

«Ό,τι έχω καταφέρει οφείλεται στην Αμερική. Μου έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες και ο αμερικανικός λαός ήταν τόσο φιλόξενος, με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. Δεν υπήρχε κανείς που να με εμπόδισε στην επιτυχία μου. Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να κάνω, είναι να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος, αλλά δεν πρόκειται να παραπονεθώ γι' αυτό.

Θα ήταν λίγο εγωιστικό αν βγω και προσπαθήσω να αλλάξω τον νόμο», συμπληρώνει.

Ο ηθοποιός μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δύο υποψήφιους για την προεδρία στις εκλογές του 2024, Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ, και ήταν ιδιαίτερα καυστικός επισημαίνοντας ότι είναι πολύ μεγάλοι για να διεκδικήσουν ξανά την πολυπόθητη θέση στον Λευκό Οίκο.

«Ελπίζω η Αμερική να βρει νεότερους υποψήφιους, στα 40 ή και τα 50 τους και να τους δώσει την ευκαιρία. Για μένα είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι δίνουμε μια μάχη μεταξύ ανθρώπων που σήμερα βρίσκονται στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα και στις αρχές του ογδόντα, και όχι μεταξύ ανθρώπων που είναι στα σαράντα και στα πενήντα ή ίσως και νεότεροι και να τους δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτή τη σπουδαία, σπουδαία δουλειά», κατέληξε ο σταρ.

Με πληροφορίες από BBC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση