Μακελειό στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα από Ισραηλινό βομβαρδισμό – Χτυπήθηκε κομβόι ασθενοφόρων – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 17:52 Μακελειό στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα από Ισραηλινό βομβαρδισμό – Χτυπήθηκε κομβόι ασθενοφόρων – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το Ισραήλ βομβάρδισε το νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα το απόγευμα της Παρασκευής (03/11) με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών καθώς χτυπήθηκε κομβόι ασθενοφόρων.

Η κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα δήλωσε την Παρασκευή ότι ένα ισραηλινό χτύπημα έπληξε μια συνοδεία ασθενοφόρων, η οποία σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας σκότωσε πολλούς ανθρώπους κοντά στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της περιοχής.

Μια κυβερνητική ανακοίνωση ανέφερε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στόχευσαν “μια συνοδεία ασθενοφόρων που μετέφερε τους τραυματίες”, ενώ το υπουργείο Υγείας είπε ότι πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση κοντά στο νοσοκομείο Al-Shifa στην πόλη της Γάζας.

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση