Σε βίντεο-ντοκουμέντο των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων η επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένων στρατιωτών στη Γάζα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 19:42 Σε βίντεο-ντοκουμέντο των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων η επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένων στρατιωτών στη Γάζα

Έχουν μεταφερθεί 260 τραυματισμένοι στρατιώτες σε ισραηλινά νοσοκομεία

Πλάνα από το εσωτερικό του ελικοπτέρου των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, με τη μονάδα 669 να διασώζει τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας, έδωσε στη δημοσιότητα o ΙDF.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι από την αρχή του πολέμου, οι στρατιώτες της Μονάδας 669 (Ειδική Τακτική Διάσωσης), ιατρικές ομάδες και μοίρες μεταφορικών ελικοπτέρων της ισραηλινής αεροπορίας, επιχειρούν υπό συνθήκες πτώσης πυρών βαθιά μέσα στη Λωρίδα της Γάζας για τη διάσωση και την παροχή ιατρικής περίθαλψης σε στρατιώτες των IDF.

Μέχρι στιγμής, μονάδες πεζικού και ειδικών δυνάμεων των IDF έχουν πραγματοποιήσει 150 επιχειρήσεις, μεταφέροντας 260 τραυματισμένους στρατιώτες σε ισραηλινά νοσοκομεία.

Οι κινητές ομάδες της μονάδας 669 παρέχουν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη και διασώζουν στρατιώτες από το εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας.

Τα μέλη της ομάδας απομακρύνουν τους τραυματίες από την περιοχή.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση