Γερμανία: Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου με τον ένοπλο πατέρα που κρατά όμηρο το παιδί του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 09:47 Γερμανία: Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου με τον ένοπλο πατέρα που κρατά όμηρο το παιδί του

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, με τον ένοπλο πατέρα που κρατά όμηρο το παιδί του από το βράδυ του Σαββάτου (4.11.2023). Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, είναι ένας 35χρονος με καταγωγή από την Τουρκία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο του Αμβούργου και διαπραγματεύονται με τον ένοπλο, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί και να παραδώσει το παιδί που κρατά όμηρο.

Όπως αναφέρει η Bild, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μετά τις 07:00 το πρωί ενώ το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί πλήρως. Επηρεάστηκαν περίπου 3.200 επιβάτες από το περιστατικό ενώ η εναέρια κυκλοφορία διακόπηκε εντελώς.

Για σήμερα, είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις, που μεταφέρουν 34.500 επιβάτες. Μέχρι στιγμής, η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου παραμένει σε αναστολή εξαιτίας του περιστατικού ομηρείας στην πίστα του αερολιμένα.

«Κινητοποιήσαμε ψυχολόγους της αστυνομίας και τώρα μιλάμε με τον δράστη, ελπίζουμε σε μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης», δήλωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος της αστυνομίας Σάντρα Λέβγκρουν, στο τηλεοπτικό δίκτυο NDR.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση