Διαψέυδει η Παλαιστινιακή Αρχή επίθεση με πυροβολισμούς στο κομβόι που μετέφερε τον Μαχμούντ Αμπάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 18:01 Διαψέυδει η Παλαιστινιακή Αρχή επίθεση με πυροβολισμούς στο κομβόι που μετέφερε τον Μαχμούντ Αμπάς

Ένοπλη επίθεση φέρεται να δέχτηκε η αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, σήμερα το μεσημέρι. Αργότερα η Παλαιστινιακή Αρχή διέψευσε ότι το κομβόι που μετέφερε τον Μαχμούντ Αμπάς δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς στην Δυτική όχθη, αναφέρει το Spectator Index.

To CNNTurk μετέδωσε ότι «αναφέρεται πως η αυτοκινητοπομπή του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς δέχθηκε πυρά. Σύμφωνα με τις τελευταίες έκτακτες πληροφορίες, στην επίθεση πυροβολήθηκε ένα άτομο».

Το Spectator Index αργότερα μετέδωσε οτι η Παλαιστινιακή Αρχή διέψευσε ότι το κομβόι που μετέφερε τον Μαχμούντ Αμπάς δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς από υποστηρικτές της Χαμάς στην Δυτική όχθη

Bίντεο που όπως έγραψε, σχετίζεται με την επίθεση αναρτήθηκε αρχικά από το τουρκικό μέσο EHA MEDIA. Ωστόσο, το βίντεο δεν δείχνει τη στιγμή της επίθεσης στο κομβόι του Αμπάς, αλλά ένοπλη σύγκρουση των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής με εμπόρους ναρκωτικών, που συνέβη στις 7/11 στον καταυλισμό Jalazone, βόρεια της Ραμάλα.

 

σ.σ. Στο παρόν άρθρο έχουν γίνει διορθώσεις καθώς η αρχίκή δημοσίευση περιείχε ψευδεις πληροφορίες. Δείτε ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση